Tuincoaching

La Pagonda Tuinen introduceert het begrip "tuincoaching". Dit is een manier om samen met de hovenier uw aan te leggen tuin of tuinrenovatie te realiseren. Deze manier zal u behoorlijk wat kosten besparen. Het zijn niet alleen de kosten die u bespaart maar het is ook heel leerzaam en wat dacht u van het gevoel "dit heb ik zelf gedaan" en dan nog het feit dat u lekker buiten bezig bent. Ook kan het een mooie manier van ontstressen zijn. Dit alles moet u toch als muziek in de oren klinken en u kunt meer dan u denkt.

Onder het motto "de hovenier geeft de voorzet en u kopt hem erin"gaan we aan de slag. We bekijken samen wat de inbreng van u als klant kan zijn in de verschillende posten. Dit kan natuurlijk van klant tot klant verschillen. De een is wat handiger de ander heeft fysiek wat meer in te brengen. Ook kunnen we natuurlijk de inzet van vrienden en kennissen gebruiken.

Kwaliteit is wat voorop blijft staan. Een beetje scheef wordt uiteindelijk kaarsrecht. Voor minder doen we het natuurlijk niet. Dit betekent in de praktijk dat we zeer kritisch naar de uitgevoerde werkzaamheden kijken. En desnoods iets opnieuw doen. We moeten dus goed overleggen wat kan wel door u uitgevoerd worden en wat niet. Het staat of valt dus met een goede communicatie door het hele tuinproject.

Flexibiliteit is zeker ook een vereiste als we op deze manier gaan werken. Vooral het plannen in de tijd. We stellen ons als hovenierbedrijf op deze manier heel flexibel op, maar dat verlangen we natuurlijk ook van u. Op deze manier werken betekent in de praktijk vaak dat u langer zal moeten wachten op het eindresultaat. Er zullen in de praktijk zeker momenten zijn waar u vast zult lopen en niet meer vooruit kunt. Hier zal weer de hulp van de hovenier nodig zijn. We zullen streven naar een zo laag mogelijke responstijd, zodat u weer vlot vooruit kunt.

Zoals u op de site kunt zien hebben wij onze eigen machines. Deze zullen in het kader van de veiligheid altijd worden bediend door ons als hovenier. In het voorgesprek zullen we dan ook uitgebreid de tarieven van de inzet van deze machines bespreken.

Op deze manier met klanten kunnen en willen werken is naar ons inzicht nieuw in de markt. We zijn bereid om een stuk opgebouwde know-how uit handen te geven om u zo te laten profiteren van het besparen op arbeidskosten. U moet zich wel realiseren dat op het moment dat wij voor u bezig zijn als tuincoach wij op basis van regie voor u werken. Dit betekent in de praktijk dat alle uren die we voor de klant maken incl. reistijd zullen factureren. Alle informatie en tarieven hieromtrent zullen vooraf persoonlijk door ons worden toegelicht

Als u interesse gewekt is zouden wij dit alles graag nog eens vrijblijvend komen toelichten.